Godt at vide om Vig

Ravnsbjergvej 23
4560 Vig

Traditioner i Vig

Alle faste traditioner som julestue, fastelavn (0.- 3.kl.), gallafest (4.-6. kl.), Vig familieløb, fodbold- og håndboldturnering, OL, Odsherred Stafetten mm. afvikles fælles mellem Skole og SFO.

Morgensang og morgenmotion

Hver morgen starter dagen i indskolingen (0.- 3.kl.) med 5 min. morgensang hvor forældre er meget velkommen til at deltage.

Morgenmotion er skemalagt og foregår for indskolingen (0.- 3.kl.) fra 8.00-8.15 og for mellemtrinet fra 7.55- 8.15.

Fælles for begge motionsforløb er, at det planlægges med glæden i centrum.

Skolehave

På afdeling Vig har vi en skolehave, hvor alle klasser samt SFO 1 og 2 bidrager, hvor der er vækst, læring og glæde i læringsfællesskabet.

Samarbejde med eksterne udbydere/foreninger

Som et led i arbejdet med Åben Skole, indgår afdeling Vig i samarbejde med: FK Odsherred, Vig motion i Vig kultur- og idrætscenter, NVPRO, Vig festival og vi er en del af foreningen Vig Fremtidens familie by.