SFO - Lukkedage og nødåbent

Odsherred Kommune har delt sit SFO-tilbud op til SFO 1 og SFO 2. Du kan søge om optagelse af dit barn i SFO og Juniorklub.

Se mere her hvis du vil...

SFO 1

Går dit barn i 0.-3. klasse, har du mulighed for at benytte tilbuddet om SFO 1. Benyt den digitale pladsanvisning for nem og hurtig selvbetjening.

Du har mulighed for at vælge mellem:

• Heldag
  • Eftermiddag
  • Morgenplads
  • Morgenplads samt pasning på fridage

SFO 2 (Juniorklub)

Går dit barn i 4.-6. klasse, har du mulighed for at benytte tilbuddet om Juniorklub. Benyt digital pladsanvisning for nem og hurtig selvbetjening.

Har du spørgsmål til indmeldelse i SFO1 eller SFO2 er du velkommen til at kontakte pladsanvisningen.

Lukkedage

Kommunens SFOer holder lukket:

• De tre dage før påske
  • Dagen efter Kr. Himmelfartsdag
  • Grundlovsdag
  • Den 24. december
  • Dagene mellem jul og nytår

SFOerne holdes endvidere sommerferielukket i de to midterste uger af skolens sommerferie.

Nødåbent på lukkedage

Der er nødåbent alle dage undtagen grundlovsdag den 5. juni og  juleaftensdag den 24. december.

Hvis du/I selv skal på arbejde, kan du/I få passet jeres barn i:

• SFOen i Vig

Hvis I har behov for pasning, kan I få udleveret en blanket i jeres barns SFO. Blanketten skal udfyldes og afleveres i SFOen inden for de frister, der fremgår af blanketten.

Lukkedagspasning i sommerferien 2017

SFOerne holder sommerferie lukket i ugerne 28 og 29 i 2017.

Hvis du/I selv skal på arbejde, kan du/I få passet jeres barn i:

• SFOen i Asnæs

Læs information om fælles lukkedagspasning for Nord- og Sydskolen